lauantai 13. lokakuuta 2012

Muutama muisto kesän markkinoilta

 Kesän aloitti Rikalanmäen muinaismarkkinat jo toukokuun viimeisenä viikonloppuna. Tämä taisolla kesän ainoita kunnollisia helleviikonloppuja. Aurinko helli markkinaväkeä ja tunnelma oli leppoisa. Välillä muutamat viikingit tuohtuivat ja kävivät taistoon naisten huokaillessa ja päivitellessä.

Here are some memories from last summer. First it were the merket in Rikala. There was really nice weather.

Viikinkitaistelua / viking fight

Supikoiria ja kettuja /racoon dogs and foxes

Oliko tämän ori-pojan nimi Sahrami? Hirvittävän hyvännäköinen herra joka tapauksessa. / I have forgotten the name of this good looking guy.

Tässä Kepponen, pirullisen ihana kissa / This is Kepponen, devilishly great cat
 Turussa keskiaikamarkkinoilla tunnelma oli yhtä mukava kuin aina ennenkin, ja markkinaväkeä riitti. 

In Turku everything was as great as ever.Tänä vuonna villipossuja oli vain yksi, tämä pieni mutta valloittavan söpö tapaus. Ja taas olen unohtanut nimen. / There was only one little pig, but look how adorable she is!
Hämeenlinnan markkinat päättivät markkinakesän minun osaltani. Olin paikalla osuuskuntajäsentoveini kanssa. Jaoimme minun telttani ja vaikka sunnuntaina satoikin melkoisesti olivat markkinat mukavat. Tänä vuonna tuliaisiksi toin taidon punoa unisieppareita. Teimme myös Haltiatulen Lauran kanssa vaihtarit; sain sammakkovoimaeläinverkon ja silmää iskevän tunturipöllön ja Laura sai naulakintaat. 

In  Hämeenlinna it was bit rainy, but there also were so much friends and nice people, that I really enjoyed it!

Korpiklaani & Seppä TervarautaEi kommentteja: