tiistai 19. kesäkuuta 2012

Messuista muuttoon

Kaikki ovat joskus joutuneet muuttamaan, tietävät, ettei siitä selviä stressaamatta. Pakkaaminen ja purkaminen vielä menee, mutta kaikki se laatikoiden keskellä eläminen on tuskaa. Mitään ei löydä ja kaiken tekemiseen kuluu kaksinkertainen aika. Raivostuttavinta on se, kun on ennakoiva ja aloittaa pakkaamisen hyvissä ajoin, mutta sitten joutuu odottamaan muuttoa - kaikkien pakattujen laatikoiden keskellä. Mutta vastaavasti, jos ei ennakoi, vaan aloittaa juuri hetkeä ennen muuttoa, on kaikki tavarat aivan taatusti hukassa, eikä sitä puhdistavaa siivousta ehdi tehdä. Tiedättehän, sitä, jossa katsotaan mitä niihin kaappeihin onkaan kertynyt, ja pyritään heittämään kaikki turha pois. Pyritään. Minä en ikinä kerää mitään niin turhaa, että niitä voisi heittää pois... Alan pikkuhiljaa pelkäämään, ettei minulla kohta olekaan muuttoapua, kun ystäväni pikkuhiljaa oppivat tietämään, paljonko minulla onkaan tavaraa...
No, toivottavasti nykyisestä kämpästä ei tarvitse ihan pariin vuoteen muuttaa pois (ehtii löytää uusia ystäviä muuttoapuun).

Ennen kuin koko muuttohässäkästä oli tietoakaan, Kissapiika kävi kiertämässä maaliskuussa messuilla: ensiksi Turussa Taide-ja Antiikkimessuilla Muinaistaitoyhdistys Ukonvakan kanssa SEKÄ Turun Käsityömessuilla osuuskunta Turun Tuulenpesän porukoissa. Taide- ja antiikkimessuilla oli hieman parempi myynti, pääsiäisen läheisyys olisi pitänyt huomioida Käsityöpuolella paremmin (omalla osallani siis). Viikko näistä oltiin Ukonvakan kanssa Naisday-messuilla Turussa. Oltiin hieman väärän kohdeyleisön keskuudessa, mutta hauskaa meillä oli. Eikä vähiten Skandinavian Hunksien takia. Voi hyväthyssykät, mutta naiset osaa olla hulluja. Huhtikuussa Kissapiika poikkesi Eurassa Viikinkitorilla, jossa oltiinkin sisällä koko konkkaronkka, oli sen verran sateista. Asiakkaita eksyi muutamia paikalle, ja muutoinkin tunnelma oli ihan mukava huhtikuiseksi sadasään tapahtumaksi. 

osuuskunta Turun Tuulenpesän pikku myymälä käsityömessuilla Turussa

Tuulenpesäläiset

Amigurumilepakot ikkunalla

Ukonvakan osasto Naisday-messuilla

Hunkit oli hauskoja. Ainakin melkein.

Neulakinnaspintaa

Euran viikinkitori

Kissapiika viikinkitorilla

Ei kommentteja: