tiistai 12. huhtikuuta 2011

villaa...

En ole ehtinyt päivittää blogia, koska olen koittanut saada hommia tehtyä. Aikaiseksi on saatukin paljon, tässä pieniä makupaloja.

Ystävä lähti Turusta Ouluun ja tein hänelle läksiäislahjaksi villipossukännykaverin:Läksiäisissä oli muinaisruokaa tarjolla. Me saavuimme pikkasen myöhässä, mutta saatiin silti hyvät maistiaiset. Sipulihillon resepti on pakko saada! Nomnomnomnom. Ps. en tykkää oluesta. Juhlan kunniaksi join  tölkillisen kukkoa. Aika uroteko.

Tein myös kaksi tyttömajavaa, tilaustyönä.


Lisäksi huovuttelin saippualeppäkerttuja. Eli siis näitä perinteisiä saippuan ympärille huovuttamisia. Muuten homma toimi odotetusti, mutta pilkkujen huovuttaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi. Eivät penteleet meinanneet millään pysyä paikoillaan. Harmi vain, en muistanut ottaa saippuoista kuvia ennen niiden eteenpäin laittoa.

Olen myös neulannut. Neulakintaita. Tänä talvena varasto on vähentynyt huimaa vauhtia, ja kesän markkinat mielessä pitäisi saada hiukan täydennystä. Kaikenmoiset uudet niksit ja ideat on mielessä, mutta yhdet kintaat valmistuvat ihan perinteisellä suomalaisella tekniikalla kivan punaisesta kasvivärjätystä villasta. Huovutusominaisuudet pitää vielä testata. Kuva siitäkin parista on kadonnut jonnekin. Kun ne on valmiit, saatte ihastella.

1 kommentti:

blondi kirjoitti...

Hei,Blogisi on muuttunut sitten viime käynnin, näyttää tosi kivalta...ja profiilikuvasi on upea :)